Kezdőlap > Lapozó Olvasókör

Az olvasókör minden hónap első hétfőjén 15.30-tól várja az irodalomkedvelőket, olvasni szerető érdeklődőket. A foglalkozásokon lehetőség nyílik olvasmányélmények megosztására, évfordulók alkalmával beszélgetésre egy-egy szerzőről, elmélyülni egy-egy alkotó munkásságában, elmerülni egy irodalmi korszakban, rácsodálkozni egy alkotás szépségeire, egy alkotó életművére, a szavak szépségére, erejére.  A megemlékezéseken túl tematikus foglalkozásokat is tartunk.

Ezen kívül a Lapozó Olvasókör a házigazdája több hagyományos rendezvényünknek is, minden év áprilisában a költészet napi műsornak, júniusban az Ünnepi Könyvhét programjainak, októberben az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatnak, író-olvasó találkozóknak, felolvasó esteknek.

2024.

2024-ben a Lapozó Olvasókör témái
Várunk mindenkit szeretettel személyesen vagy online csatlakozva.

2023.

2023-ban a Lapozó Olvasókör témái
Várunk mindenkit szeretettel személyesen vagy online csatlakozva.

2022.

Lapozó olvasókör 2022-es programjai  Várunk minden érdeklődőt szeretettel személyesen, ill. online is!

2021.

2021. 03. 01. – Lapozó Olvasóköri foglalkozás a virtuális térben
A virtuális térben hívtuk össze a Lapozó Olvasókör tagjait. Ma pár percre beköltöztethettük Ljudmila Jevgenyjevna Ulickaja irodalmát a nappaliba. Azok is részesei lehettek ennek az irodalmi foglalkozásnak, akik csak ritkán tudtak velünk lenni személyesen a könyvtárban.
Nagyon örülünk, hogy találkozhattunk ilyen módon (nem fog ki rajtunk ez a járványügyi helyzet. ), és abban bizakodunk, hogy hamarosan személyesen (is) találkozhatunk.